Hívjon minket ingyen!

Skype Me™!

Kapcsolat

Hívjon még ma konzultációs időpontért!
Telefon: +36 20 337 3959
Címünk: 1125 Budapest Istenhegyi út 31/b e-mail:info@gyorsfogszabalyozas.hu


Nagyobb térképre váltás

NEM kell tovább várni!

Mostantól nem akadály a pénz, a munkakör, a szoros időbeosztás! Csupán néhány hónap alatt, kedvező áron, KIVEHETŐ készülékkel elérhető a szabályos mosoly! Telefonáljon még ma időpontért! 06 30 934 65 34

AZAZ KI OLDJA MEG HA NEKEM MÁSRA IS SZÜKSÉGEM VAN?!

Rendelőnkben minden elő - és utókezelésre adottak a feltételek!

Előkezelések:

  • professzionális fogkő eltávolítás: ultrahangos készülékkel  látható és a láthatatlan, íny alatti részekről is eltávolítjuk a fogínyvérzésért, fogíny sorvadásért, rossz lehet leheletért felelős fogkövet.

  • ínybetegségek kezelése: a már kialakult ún. tasakokat, gyulladásokat megszüntetjük, hogy a vérző íny, a rossz lehelet többé ne okozzon problémát.

  • szájhigiéniai oktatás: Mi nem hagyjuk annyiban! a legtöbbet Ön teheti a saját szájhigiéniájáért! Megtanítjuk egyénre szabottan, és a kezelés alatt/után is alkalmazandó szájápolási technikákra.

Utókezelések:

  • fogfehérítés: a már egyenes fogsorára büszke pácienseink ahhoz, hogy tényleg semmilyen akadálya ne legyen a mosolygásnak, sokszor igénybe veszik fogfehérítéseinket.

    Otthoni - éjszakai,nappali, rendelői plazma lámpás, gyökérkezelt fogak esetében belső fogfehérítés közül választhat!

  • íny korrekció: gyakori a torlódott fogaknál, hogy az vagy visszahúzódik, vagy burjánzik - függően attól, hogy milyen irányból éri a nem optimális harapás miatt az erő. A Gyors Fogszabályozás végeztével ezeket a pici hibákat is tudjuk kezelni.

  • állkapocsízületi kezelések: éjszakai sín, JIG,számítógépes harapás becsiszolás segíthet abban, hogy a már esztétikus fogsor jól is funkcionáljon.

Mindent egy helyen, hát nem csodálatos?!